Prof. Bülent Çetinel Ağustos 2014'te Ulusal Kontinans Derneğinin düzenlediği yıllık bilimsel toplantıya katılacaktır.

Prof. Bülent Çetinel 2014 Ağustos ayında Brezilyanın Rio de Janeiro kentinde Uluslararası Kontinans Derneğinin düzenlediği yıllık bilimsel toplantıya katılacaktır.

Prof. Bülent Çetinel 6-8 Şubat'ta Mısır'da Penoscrotal Approach konulu bir konferans verecektir.

Prof. Bülent Çetinel 6-8 Şubat 2014 tarihleri arasında Mısırın Hurghada kentinde Panarabik Kontinans Society (PACS) ve Uluslararası Kontinans Derneğinin birlikte düzenledikleri bilimsel toplantıda 'Artificial Urinary Syphincter Implantation: Penoscrotal Approach' konulu bir konferans verecektir.

19 Aralık İzmir Pelvik Prolapsusda Sakrokolpopeksi Ameliyatları başlıklı bir konferans verecektir.

Prof. Bülent Çetinel  19 Aralık 2013 tarihinde İzmirde  Ege Üroloji Derneğinin düzenlediği bir bilimsel toplantıda ' Pelvik Prolapsusda Sakrokolpopeksi Ameliyatları' başlıklı bir konferans verecektir.

24 Kasım 2013 Ürejinekoloji Kongresi'nde 'Tanıdan Tedaviye' Konferansı Vermiştir

Prof. Bülent Çetinel  24 kasım 2013 tarihinde 6. Ürojinekoloji Kongresinde 'İşeme Bozuklukları: Tanıdan Tedaviye' adlı bir konferans vermiştir.

Prof. Bülent Çetinel 2 Kasım 2013 Muğla Tıp Fak. ile 'Pelvik Organ Prolapus' Panelin moderatörlüğünü yapmıştır

Prof. Bülent Çetinel  2 Kasım 2013 tarihinde Muğlada  Kontinans Derneğinin Muğla Tıp Fakültesiyle birlikte düzenledikleri Kontinans Derneği  bölgesel toplantısında Pelvik Organ Prolapsus konulu panelin moderatörlüğünü yapmıştır.

Prof. Bülent Çetinel 3 Ekim 2013 Antalya Pelvik Organ Prolapsus Kursuna başkanlık yapmıştır.

Prof. Bülent Çetinel  3 Ekim 2013 tarihinde Antalyada  3ncü Kadın Ürolojisi ve İşlevsel Üroloji Kongresi kapsamında düzenlenen Uluslararası Kontinans Derneği (ICS) ve Türk Kontinans Derneğinin birlikte düzenlediği Pelvik Organ Prolapsus Kursuna başkanlık yapmıştır.

Mualla Premium Chocolate